Hva skal til for å starte et band?

Hva skal til for a starte et band - Hva skal til for å starte et band?

Det er mange som spør oss om hvordan man kan starte et band. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette, slik at du kan komme et steg nærmere drømmen om å starte et band!

Hvor begynner jeg?

Hva skal til for a starte et band 2 - Hva skal til for å starte et band?

Dette kan være vanskelig for oss å svare på, rett og slett fordi vi ikke vet hva slags instrument du spiller. Vi tar utgangspunkt i at du spiller gitar, siden dette er et svært populært instrument.

Hvis du går til en gitarlærer eller er en del av en musikkskole, så kan du ta kontakt der for å høre om det er noen andre som er interesserte i å starte et band. Det er også mulig å ta det med vennene dine.

Kanskje du har noen musikalske venner? Måten mange band blir startet på er at en vennegruppe går sammen og starter å spille ulike instrumenter sammen. Dette er en veldig gøy måte å begynne å spille på, samtidig som du blir enda bedre kjent med dine venner.

Er du allerede god?

Hva skal til for a starte et band 1 - Hva skal til for å starte et band?

Hvis du allerede er ganske god på instrumentet du spiller, så anbefaler vi deg å gå til nærmeste musikkbutikk. Der er det ofte mange som søker bandmedlemmer, så det er bare å kjøre på.

Det å finne noen som har lyst til å spille samme musikk som deg, kan være litt vanskelig, men det er verdt å prøve det. Kanskje du kan henge opp en lapp med det du ønsker selv?

Det kan også være greit å søke etter band på internett. Da er det lettere og det tar ofte kortere tid. Det kan være greit å spesifisere hvor mye tid man ønsker å bruke på bandet og hva ens ambisjoner er.

Det er ofte slik at dette er ganske forskjellig fra medlem til medlem, så det er alltid lurt å være på den trygge siden. Da er det større muligheter for at dere som band får suksess.

Bookmark the permalink.