Hvordan finne ny musikk

Hvordan finne ny musikk - Hvordan finne ny musikk

Det kan være vanskelig å finne ny musikk innenfor en sjanger man virkelig liker, så i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan finne ny musikk som passer helt perfekt for deg. Så her er det bare å lese videre.

Legg merke til hvem som varmer opp før favoritten din

Hvordan finne ny musikk 2 - Hvordan finne ny musikk

Noe som ikke alle vet, er at det er artisten som bestemmer hvem som skal varme opp for dem. Derfor anbefaler vi deg å sjekke hvem som varmer opp for band og artister du liker, selv om du ikke nødvendigvis skal på konserten.

Dette fører til at du kan få med deg ny og kul musikk, uten at du trenger å bruke veldig mye energi på det. Noe du også kan gjøre er å følge musikknyheter som er interessante for deg. Da vil du garantert finne noen band!

Spør foreldrene dine

Hvordan finne ny musikk 1 - Hvordan finne ny musikk

Det er jo ganske rart å tenke på, men mange har faktisk foreldre som har veldig god musikksmak. Husk at de har vært i live ganske mye lengre enn deg, så det er nok ganske sikkert at de har kunnskap om en del band og artister som du kanskje kan like.

Vi anbefaler deg å ta en titt i platesamlinga deres eller hva de streamer. Det høres kanskje teit ut, men det er faktisk en god måte å oppdage ny (gammel) musikk. All musikk som er ny for deg, kan vel regnes som ny?

Ellers så kan du også prøve deg på å se hva som er mest spilt på ulike strømmetjenester. Noe du også kan gjøre er å finne ut hvem artistene du hører på er inspirert av.

Når det kommer til for eksempel grupper som Steely Dan så har de vanvittig mange musikere innom, så her kan du sjekke individuelle musikere. Det er en fantastisk måte å oppdage ny musikk på synes vi i det minste! Musikk kan vi aldri få nok av.

Bookmark the permalink.