Hvordan følge med på konserter

Hvordan folge med pa konserter - Hvordan følge med på konserter

Det finnes mange måter du kan følge med på konserter på. I denne artikkelen skal vi gå inn på hvordan du kan gjøre dette. Så hvis du er interessert i å få vite mer, er det bare å lese videre.

Sosiale medier

Hvordan folge med pa konserter 2 - Hvordan følge med på konserter

Finn ut hva slags sosiale medier din favorittartist eller ditt favorittband er på og følg dem der. Dette gjør at du enkelt kan følge med på deres oppdateringer. Hvis du ikke er så stor fan av sosiale medier, kan du også prøve deg på å melde deg på nyhetsbrevet deres.

Det finnes også mange plateselskap som har nyhetsbrev, så hvis det er en spesiell artist du er skikkelig stor fan av, så er sannsynligheten for at du liker mange av de andre på samme plateselskap ganske så stor. De aller fleste artister bruker sosiale medier som Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat.

Det kommer selvsagt an på hvilken plattform du selv bruker, men du trenger ikke å registrere deg på alle plattformene som finnes der ute heller. Det kan også være gøy å følge med på eldre band, slik at ditt favorittband som barn kanskje kan gi deg din drømmekonsert!

Nyhetene

Hvordan folge med pa konserter 1 - Hvordan følge med på konserter

Det er også veldig greit å følge med på nyhetene, for her kommer det også ofte musikkoppdateringer. Det å følge med på turneer er også en god idé å gjøre gjennom nyhetene, for her vil du få oppdateringer som passer for deg.

Husk at du kan følge musikknyheter, samtidig som du ikke trenger å følge alle de andre nyhetene. Det finnes en rekke nettsider som er dedikert til bare musikknyheter. Noe vi anbefaler er selvsagt også å følge med på vår nettside, vi skal være flinke til å oppdatere på det som skjer innenfor musikk.

Det finnes jo selvsagt mange sjangere innenfor musikk, men vi skal være så flinke som mulig til å informere om det som finnes der ute. Så hvis du er interessert er det bare å følge med her.

Bookmark the permalink.