Hvordan følge noen på turne

Hvordan folge noen pa turne - Hvordan følge noen på turne

Noe som overraskende mange gjør, er å følge band på turne. Om dette er noe du er interessert i, er det bare å lese videre.

Finn ut hvilket band

Hvordan folge noen pa turne 2 - Hvordan følge noen på turne

Du må jo selvsagt reise å se en artist eller et band som du elsker. Hvis ikke går du fort lei av musikken deres. Kanskje du og en venn kan reise sammen? Eller kanskje du kan møte venner på veien? Dette gjør jo at det blir en mer spennende tur.

Det å følge noen på turne gjør at du ser ulike sett, noe som gjør at du blir enda mer kjent med din favorittartist. Det er ganske kult å tenke på at det finnes mulighet til å se din favorittmusikk over hele verden.

Spar penger

Hvordan folge noen pa turne 1 - Hvordan følge noen på turne

Det er jo ingen tvil om at det å følge noen på turne koster mange penger. Derfor kan det være lurt å planlegge litt i forkant. Slik som mange tar et friår fra skole, så kan du kanskje ta en måned fri for å følge favoritten din rundt i Europa. Du må ta høyde for at noe eventuelt kan bli avlyst, noe som kan være ganske kjipt.

Heldigvis så kan du også kjøpe billetter til ulike konserter og hoteller med garanti om at du får pengene tilbake om det blir avlyst. Dette er en garanti du må benytte deg av når du skal følge et band på turne. Hvis ikke så kan det fort bli masse penger rett ned i sluket.

Noen artister merker faktisk også at det er flere av de samme folkene som kommer på konsertene deres verden over. Derfor kan det være at du blir spesielt lagt merke til, eller noe slikt. For eksempel er Bruce Springsteen en av disse folkene. Han er skikkelig glad for at folk besøker konsertene hans og gjør stor stas på dem.

Dette er noe som mange fans drømmer om!

Bookmark the permalink.