Om oss i MichaelDuch.no

Om oss i MichaelDuch.no  - Om oss i MichaelDuch.no

Når vi ser på hjemmesider, så har vi ofte lyst til å vite hvem det er som står bak nettsiden. Derfor skal vi fortelle litt mer om hvem vi er, så om dette er interessant for deg, så vet du hva du skal gjøre.

Hvem er vi?

Bak denne nettsiden står en gjeng med veldig musikkinteresserte folk. Vi er alle interesserte i forskjellige ting innenfor musikk, men på denne nettsiden får du all informasjonen samlet. Noe vi synes er veldig praktisk.

Vi er både musikere, produsenter, turnemusikere og sangforfattere. Så på denne siden vil du få en rekke ulike perspektiver som vi håper at du kommer til å sette pris på. Det er alltid gøy å kunne dele informasjon, så vi håper du liker det du leser!

Hva skriver vi om?

I all hovedsak så skriver vi om musikk. I tillegg vil vi skrive mer om band, konserter, turneer, album og tekster. Vi vil prøve å gi deg inspirasjon til at du kan gjøre akkurat det du ønsker innenfor musikk.

Det finnes så mange aspekter innenfor en musikkarriere som folk ikke en gang er klar over. Det er gøy å tenke på at du kanskje kan finne deg et yrke som du ikke en gang har tenkt på enda. Musikk er virkelig livet, det er mottoet vi har!

Vi håper at du finner informasjon om musikk som du kan bruke til noe. Si gjerne i fra om det er noe du ønsker at vi skriver mer om. Hvis du har spørsmål så kan du ta kontakt med oss via kontaktskjema. Det gjelder også hvis du har noen kommentarer også. Vi gleder oss til å bli litt klokere sammen med deg.